Господи, слез си прибери вересиите герберски, че тотално изтрещяха

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Публикуваме без редакторска намеса словоблудството на фен на премиера Борисов по адрес на президента на България Румен Радев:

„Нямах намерения да пиша публикация, свързана с политика, но явно се налага. Чехльото, подлогата на БСП, двуличникът Румен Радев тръгнал да се заяжда с Бойко Борисов.

 

А,бе, льольо ти самозабравили се? Кой си ти,бе? Кой си, бе? Какво направи ти за държавата ни? Палячо, бате Бойко възстановява щетите,които твоята партия нанесе на България!

Възмутен съм как може да имаме такъв човек за президент. Потресен съм! Неслучайно всички приемаме Бойко за баща на нацията, а не социалиста Радев. :))))))

Уж президента трябва да е обединител на народа, но не е. Той е един мъж под чехъл, който разкарва жена си из цял свят. Правят си околосветско пътешествие. Господин Борисов трябва да заема и неговата функция да обединява хората. Такъв политик като Бойко никога повече няма да имаме . Хора, вместо да мрънкате, наслаждавайте се, докато можете, на нашия министър-председател.

Правя аналог веднага с Меси. На аржентинския гений не му остават още много години футбол и затова всички му се наслаждават. Правете същото и с нашия премиер. Възхищавайте му се! Благодарение на него получавате тези хубави заплати и пенсии бих казал. На когото не му стигат доходите да емигрира или да спре да пуши, да пие и да ходи на казино и ще види как ще има пари за всичко, което си пожелае. Не обръщайте внимание на комплексирани костюмирани двуличници, национални предатели и родоотстъпници като президентчето. Добре че няма никакви правомощия този смешник, иначе щяхме да закъсаме здраво. Бойко, знай че имаш подкрепата на хората на 100%! Убеден съм, че дори хилядите платени тролове на БСП подкрепят господин Борисов!

Темелко Георгиев, фейсбук“

Както се казва – Господи, слез си прибери вересиите… герберски, че тотално изтрещяха.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Господи, слез си прибери вересиите герберски, че тотално изтрещяха

  • Очевидно този Темелко има в главата си сиви клетки колкото в главата на една замразена скумрия. Просто няма смисъл да се коментира повече.

Вашият коментар