Госпoдин Радев, Конституцията не Ви задължава да връчвате трети мандат!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Госпoдин Радев, Конституцията не Ви задължава да връчвате трети мандат!

Не го правете! Така само ще облагодетелствате сганта в 48-та Сбирщина и ще подарите на българоубийците по още една петцифрена заплата – която народът ще плати.

Не желаем този абсурд да продължава! Ненавиждаме тези пошли лумпени! Не смятаме тези навлеци за свои представители! Не искаме да ставаме свидетели на свинщината им! Нека вървим към нови избори – макар че какво биха ни дали те, след като не са гласувани дълбоки държавнотворчески промени в ИК, а е направен само един спекулативен козметичен фалшификат!

Вслушайте се в призивите на българския народ и на националната интелигенция да обявите извънредно положение с цел спасяване на Отечеството! Не се страхувайте! Не е нужно новите избори да бъдат през март 2023 г. Те могат да бъдат насрочени и след една година – когато основните кризисни ситуации, породени от действията на предателските партийни върхушки в течение на 33 години, бъдат разрешени в основни линии от служебния кабинет.

Постъпете мъдро и храбро – не в съгласие с личния Ви комфорт и арогантните настоявания на чуждестранните окупатори на България – а в изпълнение на гражданския и войнския Ви дълг към Отечеството!

Утре ще бъде късно!

Милена Върбанова

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар