Готвач падна в казан с пилешка супа и почина

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нелепа смърт застигна майстор на приготвена храна. еф-готвач в Ирак загина при необичаен инцидент миналата седмица – падна в казан със супа. Мъжът е получил тежки изгаряния на големи части от тялото, които се оказали несъвместими с живота.

Това съобщава „Дейли Мейл“.

Главният готвач Иса Исмаил помагал за подготвянето на сватбен банкет в сватбената зала “Хейзъл” в град Захо на 15 юни, информира „Гълф Нюз“. Докато разбърквал супата, която е била в голям казан на пода, 25-годишният мъж се подхлъзнал и паднал в храната.

Бащата на три деца е бил откаран в болница на около 40 мили, за да получи лечение за тежките изгаряния. Медиците няколко дни се опитвали да спасят живота на мъжа, но готвачът починал на 21 юни в резултат на изгаряния от трета степен на около 70% от тялото му.

Трагичната смърт на главния готвач разтърси иракските медии и предизвика изблик на скръб в социалните платформи. Много хора обвиниха за инцидента недостатъчните стандарти за безопасност в ресторантите и кухните на страната.

Според Зерван Хосни, роднина на мъжа, Иса е работил като готвач от около осем години. Хосни добави, че „Иса е баща на две дъщери и 6-месечен син“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар