Готвят ни нова “Цвета Караянчева”… Този път от една от подставените партии на ГЕРБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ГЕРБ очевидно са се заели, не само да запазят мандата, но да запазят и стила му, до най-малката подробност – нищо да не се изгуби.

 

 

За целта са мобилизирали и партиите-си съюзници, вкл. “Възраждане”, която трябва да им задигне гласове от тия дето са срещу тях. Същото като “Патриотите” предния път, но сега с нов фронмен. През техните листи ще влезе една фамозна дама, която наистина съперници на “кофата” и ПКП…

Ето какво написа Борислав Лазаров във Фейсбук:

Уважаеми медии, Приятели, Неприятели и вие Непознати,
2020 – каква година само! Гешев нахлу в президентството! Площадите се напълниха с хора от всички цветове на политическия спектър, които в по-голямата си част, бяха там в защита на Държавността и Демокрацията! Отново наближава момент на много важен личен избор и трябва да ви споделя нещо …
В Стара Загора също бяхме заедно на площада, но амбициозни партийни функционери агресивно използваха медийния интерес към протеста за трупане на личен имидж и партийни дивиденти. Не можеха или не искаха да проумеят, че този протест НЕ трябва и НЕ може да бъде яхван от партия. Хората не бяхме там, за да даваме интервюта, а за да сложим край на корумпираната и пошла система. За съжаление нашите инициативи, съвети и забележки често се приемаха с открито противопоставяне и дори агресия. Последва лято на интриги, лицемерие и предателства.
Трябва да ви споделя един пост от лятото, пост от групата на „Стара Загора иска Оставка“, пост, който според мен не се нуждае от коментар, пост на едно “случайно” оказващо се често в кадър „лице на протеста“, пост на Общински съветник от Възраждане, пост на лице запътило се към парламента от листата на партия „Възраждане“ за Стара Загора и Сливен – Искра Михайлова.

„Хора. Струва ли ви се достатъчно основание днес да спретнем масовка пред първо РПУ, казусът е следният. Идвам днес за среща в обявения приемен ден на началника и след като го уведомиха, че съм тук, той даде нареждане да се запиша в някаква тетрадка за другата седмица … Аз отказах и настоях да бъда приета днес. Та още чакам.” – написа Искра Михайлова в групата на протеста.
Как ви звучи?
Светнаха ли ви сигналните лампи? Не?
Веднага се запишете във „Възраждане“, чака ви страхотна кариера!
Как кореспондира участието в протест за морал в политиката с желанието да се използват протестиращите от Стара Загора за лично отмъщение и то само защото някой от администрацията не те е приел в кабинета си … веднага?
Да, знам, ще кажете – Кой го интересува г-жа Михайлова и ще бъдете прави. Сега тя е общински съветник от „Възраждане“ с амбиция за парламента, но ако я овластите, някой ден парламента ще има своята нова Караянчева, но този път от Стара Загора.
Покварата на политическата система идва от участниците в нея, а участниците в нея определяме ние! Заради нашето безразличие, търпимост и къса памет това продължава вече над 30 години.
СТИГА!
Снимката е от ФБ профила на г-жа Михайлова
Борислав Лазаров, Фейсбук
Източник: https://www.facebook.com/BLazarov.eu/posts/268786638259825

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар