Готвят ни украински сценарий – Майдан и после в Месомелачката!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Схемата на американците в България всъщност не е никак сложна: Лидерът на партията победила на изборите е взет за заложник.

Държат го с компромати, които му гарантират поне 100-200 години затвор. Партията победител е в ступор, защото и останалите й функционери под Борисов са крали до полуда и са готови на всичко да отърват панделата. Така властта се насочва към партията загубила изборите, като се вземе предвид и очевидното, че тя бе добутана до второто място с огромни изборни фалшификации. Това си е парекселанс държавен преврат, организиран от Посолството с помощта на Посолствата. Самите превратаджии на терен (ПП и ДБ) гордо и арогантно си го признават в записите. Алтернатива? Ако българите откажем преврата, ще ни организират провокации като Майдан с размирици и насилие. Те вече се заканват и готвят.

 

А колкото до Борисов: Когато си в тежка зависимост, защото си вършил тежки престъпления на килограм и Посолството те държи, изходите ти са няколко:

– да се самоубиеш

– да избягаш в ЮАР или Дубай

– примирено да чакаш присъдата си в Банкя

– да опиташ да се спазариш, да предадеш каквото и който ти кажат само да не те разследват.

Явно Борисов са го мотивирали сериозно да окаже пълен съпорт на по-малката, по-реакционна, по-долюбвана от американците и по-унищожителна за България партия да състави 100% правителство, дори да е коалиционно с ГЕРБ без физическото участие на ГЕРБ. След тези компромати, никой нормален българин не би се коалирал с ПП, ДБ. Защото и на най-глупавите им стана ясно, че тези са либерал-фашисти със задача от Посолството да вземат властта и да ни причинят много и все неприятни неща. Като пълноценното ни включване във войната, например.

Автор: Пею Благов

На вълната на корумпирано-зависими, фашизмът идва в България… Но още има как да окажем съпротива!

ВИЖ ВИДЕОТО:


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар