Готово ли е продажното колониално правителство на ГЕРБ да вкара България във война?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преди 2 дни по заповед на американския президент Тръмп американските военни подло убиха втория човек в държавната йерархия на Иран – ген. Касем Сюлеймани.

Мотивът на Тръмп – бил заплашвал американските интереси…

Това, че САЩ са държавата, провеждаща безнаказан държавен тероризъм от повече от 200 години, е ноторно известен факт. Новото в случая обаче е, че сега световен терорист номер 1 посегна на държава, която може да отговори и ще отговори подобаващо на терористичната атака на американците.

От тук следват 2 въпроса:

1. Кой точно високопоставен американски държавник ще убият иранците за отмъщение?

2. Кога точно ще почне войната, която американските терористи заплашват да превърнат в Трета световна?

От десетилетия насам САЩ са най-голямата заплаха за световния мир, отдавна надминала хитлеристка Германия, фашистка Италия и милитаристична Япония от времето на Втората световна война. Като човек и убеден привърженик на основополагащите принципи на международното право след 1945 г. се надявам този път световния терорист да получи наказание за своите престъпления. А и по този начин и България, едва дишаща под робския американски режим, ще получи шанс да извоюва отнетата си свобода.

На финала да не забравя да питам – ако има война между САЩ и Иран, ние като страна, съюзник на САЩ и имаща 4 американски бази на своя територия (и предлагаща още една допълнителна във Варна), какво ще правим? Готово ли е продажното колониално правителство на ГЕРБ и МВРО да вкара България във война и да я превърне в прицел на ирански атаки? В такъв случай дълг и задължение на всички нас ще бъде незабавното премахване и сваляне на корумпирания окупационен режим. С цената на всичко.

Костадин Костадинов, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар