Тротинетки

Градскостта и глупостта на умните и красивите нямат граници: Пътната полиция ще глобява всеки, който кара електрическа тротинетка

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

По закон електрическите тротинетки не могат да се движат по пътищата, заяви днес началникът на „Пътна полиция“ в София комисар Любомир Костанидов. Водачите им ще бъдат санкционирани. Тези, които ги управляват, съответно се водят, че управляват нерегистрирано моторно превозно средство, каза пред БНР Костадинов.

Новоизлезлите електромоторчета, моторетки, тротинетки вече са причина за редица инциденти, твърдят от столичната пътна полиция.

Все още не е уточнено дали ползвателите им имат право да ги карат по тротоарите. Костадинов призова тези, които карат тротинетки в София, да бъдат много внимателни.

«От тази глупост пропищяха няколко европейски столици. Нашите от лакомия вече съсипаха и редица улици с паркинзи (по Плевнелиев) за тези тротинетки. Сега се оказва, че са незаконни, но парите за тях са похарчени. Градскостта и глупостта на умните и красивите нямат граници. Фандъкова ще постъпи умно, ако ги остави да отидат при Манолова и там да дават идиотските си идеи.» Явор Дачков Фейсбук

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар