мустафа Емин

Грандиозен успех за евроатлантизма!

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Грандиозен успех за евроатлантизма!

Вече са ясни имената на шестимата медици в Пирогов, писали срещу съветника Емин. Министър Тагарев осветли лично огромна клетка на ГРУ!!! Военен трибунал и съд за кремълските петоколонници и четирихилядници!!!

А сега сериозно – цялата тази глупост можеше да отшуми за ден-два, ако на управляващия елит не му се привиждаше дългата ръка на Русия навсякъде. След като намекнаха, че историята в Пирогов е “мероприятие на Кремъл” (аслъ, Путин лично е ударил пеленачето и пратил родителите му в болницата, където са били пресрещнати от подполковник от КГБ в униформа на медицинска сестра), и г-н Тагарев поиска да разбере не ДАЛИ е имало непристойно поведение на злоупотреба с власт, а КОЙ го е отразил в медиите, сега нещата стават още по неприятни:

“Свидетели от “Пирогов”: Емин 4 пъти звънял в шокова зала да вкарат детето му, наистина плашил с последствия.

Мустафа Емин и съпругата му звънели на звънеца на шокова зала 4 пъти, като прекъсвали работата на медиците, става ясно от писмените обяснения на персонала и описа на камерите.

„Първият път излязох аз и отново обясних, че трябва да изчакат заради спешното дете в залата, при което той ме попита дали трябва да занимава министъра на здравеопазването. Отговорих, че това е негово право“ – пише в обясненията си една от медицинските сестри.

Останалите сестри и лекари също споделят, че Мустафа Емин е отправял реплики, свързани със здравния министър, и към тях. „Придружителите на детето попитаха дали сега, ако се обадят на министъра на здравеопазването, нещата ще станат по-добре. Уверих ги, че уведомяването на който и да е министър в момента няма да промени нашето поведение“, пише лекарят, който е бил шеф на екипа в конкретната вечер.”

Следим с интерес последващите действия на участниците в тази мелодрама.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар