Графа – най-емблематичното достижение на любимата ни Графиня – отново е с напукани, хлътнали и надигнати плочи, които се трошат пред очите ни

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
‼️Само две години и четири ремонта по-късно, Графа – най-емблематичното достижение на любимата ни Графиня – отново е с напукани, хлътнали и надигнати плочи, които се трошат пред очите ни.

🛑Поредният саморазпад, разбира се, е следствие от невиждания форсмажор и пролетните температури и в никакъв случай не е грешка на проектантите, на любимите ни изпълнители Джи Пи Груп или на още по-любимия ни и незаменим кмет, който за 12 години не успя да направи и един ремонт, който да не хлътне десетина пъти преди да му изтече гаранцията.

Не помогна и пазенето на #РемонтаНаРемонтаНаРемонтаНаРемонта от страна на Общинска полиция, която три дни беше командирована на място, “за да пази изсъхването на бетона” от вандали, Спаси София и други недоброжелатели.

💲Така заминаха 13 млн. лв. от нашите пари пред очите на целия град, за да получим разпадаща се улица, която заради “високото” си качество даже не смеят да я измият с маркучи, “за да не си заминат плочките” (по думите на служителите в Столичен инспекторат)… Улицата си остава мръсна и разхлопана, милионите отдавна са платени, а сивото, криво и мизерно ежедневие, с което

Йорданка Фандъкова – Yordanka Fandakova

ни залива всеки ден, продължава да изпълва душите ни.

🤬Трагедията на Графа всъщност показва тоталната и пародийна немощ на управлението на София. Само две меки зими бяха достатъчни, за да видят сметката на хубостите, с които Фандъкова ни дари срещу 13 млн. лв. Но на нея не ѝ пука! Нали има “нов екип с нови идеи” и пропагандна машина, която да ни убеждава, че свършеното с две леви лице е толкова #HUBAVO, но #NEEGOTOVO!
———–

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.