Гълъб Донев: Впечатлен съм от светкавичната реакция на всички, които не подминаха инцидента на “Тракия”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

При инцидента с преобърналия се автобус на “Тракия” видяхме, че пътят е един и заедно можем да се справим. Катастрофата събра различни хора по местоживеене, по възраст, дори и по възгледи.

Впечатлен съм от светкавичната реакция на всички, които не подминаха инцидента. Представителите на институциите показаха рядко демонстриран синхрон. Това каза преди заседанието на Министерския съвет служебният премиер Гълъб Донев.

„Отправям благодарност към всички, които в неделя вечер, добавиха в своя дневен ред, преодоляване на трагедията, каквато можеше да причини преобърналият се автобус с деца от Сърбия. Катастрофата събра различни хора, но те бяха заедно и помогнаха на хора в беда. Впечатлен съм и признателен за светкавичната реакция на тези, които не подминаха 217-и км на магистрала “Тракия”, каза още Гълъб Донев.

“Миналата седмица споделих убеждението си, че войната на пътя е безумие, с което можем да се справим заедно. От МВР очаквам сериозен контрол за спазване на правилата на движение. Ако ценим живота – и своя, и на този в отсрещното платно, ще следваме закона вътре в нас”, заяви Гълъб Донев.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар