Гълъб Донев към ръководството на МВР: На войната на пътя може да се сложи край

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„От нас се очаква подготовка на честни и спокойни избори. Миналата година показахте, че е възможно ограничаване на купения и контролирания вот, както и различни изборни злоупотреби. Правителството ще направи всичко необходимо, за да се постигне единодействие в борбата с купения вот“. Това заяви на съвещанието на политическото и професионално ръководството на МВР в Главна дирекция „Национална полиция“ служебният премиер Гълъб Донев.

Той изрази уважение и благодарност към всички служители на МВР. „Вашата професия е от онези, в които нямаш право на грешка. Вашият професионализъм и амбиция има пряко отражение върху ежедневието на всеки един от нас. Невинаги оценяваме усилията, обикновено забелязваме пропуските. Благодаря на всички ситуации, които са имали добър изход, заради вашата навременна намеса“, заяви премиерът.

„Всяко съобщение за катастрофа на пътя, ме изпълва с гняв. На войната на пътя може да се сложи край. Финалът зависи от всеки от нас. Заедно сме в това безумие. Настоявам да бъдем нетърпими към всеки, който не спазва правилата за движение и застрашава човешки животи“, посочи Донев.

От своя страна служебният министър Иван Демерджиев обясни, че съвещанието е добра възможност за обсъждане на приоритетите и целите на МВР. „Ще изисквам да се ръководим от законност в действията на всеки служител“.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар