Атанас Атанасов Министър на културата

Гърми голям скандал с Просто Наско и прахосани държавни пари

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За скандални разкрития за охолния живот на държавни разноски на бившия министър на културата от ПП Атанас Атанасов предават от сайта БЛИЦ, според техни осведомени източници в Министерството на културата.

Известният като Просто Наско доскорошен културен шеф още с встъпването си в длъжност се настанил в обширен и луксозен ведомствен апартамент на ул. „Шишман“ в топцентъра на София, недалеч от жилището на Кирил Петков.

 

Той ползвал държавното жилище без да плаща наем, ток, вода, парно и т.н. Според изчисления на експерти това е струвало на държавата около 30 000 лева.

Новият екип на Министерството на културата бил потресен от прахосничеството на бившия министър.

Подобна сума би стигнала за осигуряването на нормални пенсии на десетина изтъкнати творци на културата, някои от които вече издъхнаха в мизерия. А няма данни по време на пребиваването си в министерското кресло Просто Наско да си е мръднал пръста за решаването на този проблем.

Припомня, че по време на краткото си пребиваване във властта, Атанасов, се забърка в серия от скандали, най-гръмовният от които бе видеото, в което изглеждаше като силно напушен.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар