Гърми скандал! Любовникът на Борис Бонев Андрей Зографски в тайна завера – предавал ли е секретни документи на новото правителство в Северна Македония?

Скандал
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Гей общинарят и майка му – македонската активистка Солза Горчева поели ангажимент към новия премиер Мицкоски групата на либералите в ЕП да се застъпят българското малцинство да не бъде записвано в Конституцията на съседката ни

“Андрей Зографски трябва спешно да отрече твърденията, че с помощта на кадри от ПП-ДБ, назначени в МВнР по времето на кабинета “Петков” през 2021 г., е предавал на представители от новоизбраното мнозинство и правителство в Северна Македония секретни документи”. Това призова наш източник от Външно министерство, който на този етап отказва да застане с името си преди ДАНС да образува проверка срещу общинския съветник на “Спаси София” за шпионаж и издаване на държавни тайни.

По думите му през последните месеци от МВнР са били изнасяни “тонове документи”, свързани със Северна Македония, в т.ч секретни грами до дипломатическата ни мисия, както и имената на лица, имащи пряко отношение към националната сигурност на Р България. Засичани са и кореспонденции, водещи именно към Андрей Зографски, допълни информаторът ни и призова Държавна агенция национална сигурност незабавно да се заеме със случая.

Според него не е случайно, че привидно нямащият отношение към международните въпроси столичен общинар е организирал цяла разузнавателна мрежа под носа на службите. Майка му – Солза Горчева е политик от РС Македония, изключително близка до новия премиер Мицкоски и е известна с антибългарската си реторика – най-вече с твърденията за съществуването на македонска раса. Тя е сред политиците в Скопие, които открито и агресивно изповядват антибългаризъм, твърди, че е чистокръвна македонка и настоява за създаване на македонско малцинство в България. Самата тя е родом от Щип. Бивша депутатка от СДСМ – партията на Зоран Заев. Разбира се това не й пречи да напусне редиците на македонските социалисти, да основе политическа партия “Глас за Македония“ и да стане яростен критик и противник на Заев.

 

“Докато тя стачкува на първа линия против френското предложение за РСМ,синът ѝ се е уредил в България“, написа Димче Ямандиев във Фейсбук преди няколко месеца, по време на протестите край Вардара срещу предложението на Франция за разрешаване на споровете между България и Северна Македония.

Именно по линия на майка си, Андрей Зографски е лобирал пред новоизбраните евродепутати на ПП-ДБ да осигурят гласовете на евролибералите за подкрепа на македонското искане за денонсиране на спогодбата между двете държави, задължаваща съседката ни да конституира българското малцинство в основния си закон като критерий за членството й в ЕС. Общинарят с хомо ориентация се надявал изпратените в Брюксел Никола Минчев и Ицо Хазарта да дадат всичко от себе си, убеждавайки евро представителите на Либералния Алианс да потъпчат българските интереси и да лишат сънародниците ни в Северна Македония от възможността да получат конституционна закрила на правата и свободите си.

Докато извършва шпионаж и национално предателство срещу българските интереси, любовникът на Борис Бонев е разплел сложния интимен многоъгълник, в който попадна в навечерието на местните избори през 2023 г., подшушнаха наши агенти сред LGNT+ общността. Тогава се разчу, че между Бонев, Зографски, известният блогър Иво Божков,  Гергин Борисов и Виктор Чаушев тлеят огнени страсти, които перверзната петорка охлаждала във всички възможни пози дибидюс голи.

Суингингът при тях датирал още от предишните местни избори през 2019 г.  Тогава Чаушев, един от петимата основни активисти от “Спаси София”, напусна доскорошните си събратя и мина на другия фронт – като кандидат за общински съветник в конкурентната тогава листа на ДБ. Причината не бе тривиална, а сексуална. Чаушев зарязал интимния си партньор Гергин Борисов, изневерявайки му с общинския съветник от “Демократична България” Иво Божков.

Като резултат от предателството авангардът на “Смучи София”, съставен от откровени хомосексуалисти, отлъчил Чаушев. Той бил приютен от новия си избраник Иво Божков – Плитката в листата на ДеБъ.

Открай време грантовата организация “Спаси София” е известна като гей кръжец, а фронтмените й в листата на ППДБСС са Борис Бонев и Андрей Зографски, които по настоящем решават съдбините на София в СОС.

Източник: crimesbg.com


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар