Шипка

Гърми страшен скандал! Готвят фиктивен ремонт на Шипка, с който да бутнат Паметника на Свободата!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Готвят нещо страшно на Шипка, докато народът блее, а прокуратурата спи. Сглобката се готви да разглоби Паметника – Национална Светиня.

Сезираха Прокуратурата, че рекламираният и готвен полутайно ремонт на Паметника на Свободата на връх Шипка е фиктивен и се готвят да бутнат и да затворят националната светиня, както и да откраднат 14-те милиона, отпуснати за целта. Типчно за Сглобката, която предава и продава едновременно нацията ни.

Ето целия сигнал от един истински загрижен българин, в който се твърди, че Паметникът въобще няма нужда от ремонт.

СИГНАЛ ДО ПРОКУРАТУРАТА:

Тази снимка ми е от 2019 г. Огледах влязох и се качих на покрива на паметника по оригиналната стълба от ковано желязо. Имаше някакво скеле до паметника но не забелязах никакви повреди по фасадата, Напротив, направи ми впечатление.наличието на доста сериозна замазка на фугите а дупки, каквито се виждат на сега направени снимки нямаше как да не забележа. Това обследване, продължило три години,в условията на бясна кампания на правителството против самата Русия, събарянето на ПСА и посегателствата върху други исторически паметници прави предстоящия основен ремонт, ремонт, реставрация, и други наименования на този проект, правят този проект интересен за прокуратурата. Само това е достатъчно за наличието на обосновано предположение, че проект няма, а има само намерения и едни 14 мил. Вече писах на друго място, че ако наистина има утвърден проект, трябваше да има и имена на Ръководител на проекта, Гл. Архитект, Главен конструктор. Какво ще изпълняват тези изпълнители на проекта, вече е време да каже прокуратурата.

Нека тази публикация служи като СИГНАЛ ДО ПРОКУРАТУРАТА (от Минчо Ковачев) щом няма кой друг да подаде сигнал.

BNEWS сезира също Сарафов и пита докога ще търпим безучастно гаврата с националните ни символи на шайката, заграбила властта. Следим отблизо действията на Сглобката и техния личен пазител и.ф. Главен прокурор.

ХОРА, БЪЛГАРИ, БДЕТЕ!


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар