урсула зеленски

Гърми страшен СКАНДАЛ! Украинските служби до Зеленски изнасят пари в куфари и чували към ЕС, връщат комисионни

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Страшен скандал е на път да вземе главите на лидерите на ЕС в Брюксел, според разследване на журналисти от Италия в Украйна се вихри невиждана корупция покровителствана от върховете в Брюксел.

Според разследващите журналисти, те са попаднали на документи и файлове в електронни писма с които могат да докажат, че близки до Зеленски, украински висши кадри от службите му изнасят пари в брой, които са придобите от продажбата на оръжие, което се дарява на Украйна заради войната с Русия.

От съобщението, което вече е предадено на италианската прокуратура, Брюксел покровителства корупцията и подклажда военните действия в Украйна, а благодарение на това определени висши управляващи в ЕС получават пари в брой в куфари и чували, които се изнасят през Полша, Румъния и дори България.

Комисионните които се връщали към ЕС били в порядъка на 10% до 15% от сумите и стойността на въоръжението, което се изпращало от определени държави.

Припомняме, че преди около месец по същата тема се изказа и висш бивш кадър на ЦРУ, като обясни, че всичко това, което се случва в Украйна отдавна е можело да приключи, ако политиците в ЕС не били толкова алчни и корумпирани.

Очаквайте подробности

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар