Г-н главен прокурор, къде са Ви повдигнатите обвинения за водната криза в Перник?

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Г-н главен прокурор Иван Гешев, къде са Ви повдигнатите обвинения за водната криза в Перник? То не е като да се опитва да ти прави пиар евродепутат, искащ рекет за освобождаването на отвлечен от българската държава либийски кораб, нали?

Другият евродепутат на властта Ангел Джамбазки пък шофира пиян, а неговият ментор и военен министир, както и шеф на ВМА Красимир Каракачанов го брани. На всеки се било случвало да шофира след употреба на алкохол, заявил вицепремиерът на България.

Не водата, въздухът ще свърши на тази територия. Хората от пустини правят оазиси, а ние преввърнахме страната си от рай в сметище.
От днес започвам ежедневно да пиша статуси колко прости и страхливи са българите.

Не, не е виновен нито Борисов, нито Пеевски, нито Доган, нито Цацаров, нито медиите, нито хан Аспарух! За всичко лошо, което се случва в този контейнер, наречен България, са виновни българските граждани – защото търпят, защото мълчат, защото са много прости, алчни, лицемерни, лъжливи, злобни, корумпирани, завистливи, крадливи, страхливи, мизерни, келепирджии…, но пък със самочувствие на нищо отгоре.

Всички свестни у нас са самотни, неразбрани, преследвани и в повече случаи – бедни.
В България няма „цвят на нацията“, няма елит, няма интелектуалци. Има популярни личности, които са неспособни и без желание да сложат начало на наченките за промени. Дори повече от тях са купени от властта с парите на народа.
И на фона на всички мрачни и потискачи факти и обстоятелства, не трябва да се отчайваме и предаваме. Напротив! Трябва да следваме пътя си. Но не с мисли за бъдещето. Бъдеще няма! Разберете го. То не съществува. Няма и минало. Има само и единствено „сега“, „тук“, „на момента“, „в секундата“. Всичко останало е в други измерения, което нас не ни касае.
Ставайте от сън, заспали и мързеливи българи!

Стоян Тончев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар