Г-н Лъжа: ГЕРБ прави живота на хората по-добър

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В последния ден от предизборната кампания искам да благодаря на всички за труда и енергията, които положихте в тази нелека надпревара. Това каза във видеообръщение премиерът Бойко Борисов преди закриването на предизборната кампания.

”Благодаря за заряда, с който работихте във всяко едно село, квартал и град. И този път ние от ГЕРБ бяхме сред хората. Стиснахме ръцете им и чухме критиките им – лично очи в очи”, допълни той.

Борисов поздрави и колегите от смесените региони, където според него е била най-тежката предизборна надпревара: ”Благодаря Ви, че не отстъпихте от принципите и позициите си. Още веднъж ще кажа, че ГЕРБ ни има, за да правим живота на хората по-добър. Постовете и привилегиите никога не са били важни за нас. Който не е работил в интерес на гражданите – разделяли сме се с него. И занапред ще е така!”

”Винаги сме се учили от грешките, взехме си поука и от последните. Затова днес отново заставаме пред Вас, за да поискаме вашата прошка и подкрепа. Благодаря Ви!”, завърши министър-председателят.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар