Г-н президент, ами вие? Съгласен ли сте държавата – терорист която не зачита никакви закони, да ни учи на върховенство на закона?!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът на държавата – терорист САЩ, който екзекутира без съд и присъда хора из чужди държави, провожда в България специален пратеник, който… да обсъжда…. ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА.

Джесика Ким, съветник по юридическите въпроси към посолството на САЩ у нас, ще ни учи на юридически норми от позицията на служител на държава – терорист, която не зачита никакви закони!?

 

И откъде накъде една чужда държава ще ни праща пратеник, който да контролира правосъдието у нас. Какво стана с независимата съдебна власт? Суспендирахме ли я? Суспендирахме ли Конституцията? Че това е вулгарна намеса в независимата съдебна власт от държава, която дори не е член на Европейския съюз. Къде са НПО-тата, къде са професионалните организации на съдии, прокурори, следователи да протестират срещу суспендирането на независимата съдебна власт?

Г-н президент, ами вие? Съгласен ли сте държавата – терорист която не зачита никакви закони, да ни учи на върховенство на закона?!

То бива тирания, но американското робство надмина турското робство по безсрамие. Надмина всичко описано в романа на Джордж Оруел “1984”.Там пише така: “Лъжата е истина”.

Помня, защото аз съм от комунистическото поколение, което четеше много. Джордж Оруел още пишеше: “Свободата е робство”. Точно това ни донесе евроатлантизмът – робство. Под игото на лъжата сме. Отново.

Иде ми да изрева: “Срам ме е, че съм българин”. Кой откъдето ни хване, ни поробва и ни дресира да славим хомота.

Шапка свалям на руснаци, китайци, иранци, дори на омразните турци, за великото национално достойнство, което имат да не позволяват на държавата-терорист САЩ да ги поробва. Как те могат да си отстояват достойнството и интересите, а ние – българите, не можем. Сръбският външен министър ни се подиграва че не можем дори да си избираме приятелите, нареждат ни от САЩ кого да обичаме и кого да мразим.

Жалки ми жалки, български народе, какъв е смисълът от съществованието ти? Да хапнеш, да пийнеш и да се изакаш?… Затова ли оцеляхме над 1300 години?…

Милен Милушев

движение БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар