Г-н Цветанов, а Вие защо получавате заплата?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Шефът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, по повод напускането на парламента от страна на депутатите от ПГ на коалиция БСП за България се изцепил със следната популистка логорея: „Вие, ако не отидете на работа, ще получите ли заплати от вашите работодатели? Смятате ли, че тези, които не идват на работа, трябва да получават заплати? Смятаме, че трябва да бъдем солидарни с всички тези български граждани, които когато не отидат и не упражнят правото си на работа, нямат право да получават и съответното възнаграждение. Няма престация, която да е осъществена, няма да получаваш и заплата. Това е, което ще предприемем като действия. Смятаме, че това е искрено и истинско пред българските избиратели“.

ОК, г-н Цветанов, съгласни сме принципно с това, което казвате, макар да знаем, че не го мислите искрено, а просто се чудите как да навредите на БСП максимално, защото просто се пръскате от яд, че не Ви се получава и Нинова не Ви слушка както Ви слушкаха Станишев и Миков.

Само, че на свой ред ние Ви питаме, а Вие защо получавате заплата, след като вследствие на работата Ви са нанесени материални щети на България, респективно на нас, българските граждани, като Ваш работодател, изразяващи се в милиони левове?

Вие, г-н Цветанов, с какви очи получавате заплата?

И не е ли по-редно, г-н Цветанов, първо да възстановите средствата, с които сме ощетени ние, Вашите работодатели?

Или то Вашето е щото сте работили? Е, да, ама ние не искаме работник, какъвто сте за нас Вие, който ни бърка в джоба с некачествената си работа.

Та, така г-н Цветанов, преди да държите сметка на другите, погледнете себе си.

И намерете време да възстановите 1 милион и 800 хиляди лева. Това са вредите, нанесени от Вас на нас, Вашите работодатели, българските граждани.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар