Г-н Цветанов, честит ви европрокурор! Ти си го избра!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ДОКАТО БУДА го играе господар на територията и ни подхвърля преференции, като бонбони на малки деца, мафията си избра кандидати за европрокурори.

Новата европрокуратура, която ще бъде оглавена от румънската топ прокурорка Лаура Кьовеши смущава сънищата на дебелите.

Тази структура ще има правомощия да разследва злоупотреби и корупционни схеми с източване на евросредстава на територията на всяка държава членка, а нашите управници са водещи в източването и грабежа на европейските фондове. Решението за тях е да вкарат своя къртица в Люксенбург (там ще бъде централата на Европейската прокуратура) и да следят за случващото се и текущите разследвания, за да могат да прикриват престъпленията си.

В България процедурата по избор на наш представител бе администрирана от МП и ВСС. Както БОЕЦ алармирахме и реагирахме, управляващата ни мафия направи всичко възможно да отстрани следовател Бойко Атанасов от конкурса, опорочавайки цялата процедура до която бяха допуснати 8 кандидати.

Трима от тях бяха „избрани“ по неясни критерии от неясно как, по какви правила и от Кой сформирана комисия. От тях един ще бъде избран за български европрокурор. В този материал БОЕЦ ще ви предсатвим и запознаем с един от тримата финалисти – прокурор Десислава Пиронева – прокурор от СГП.

ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!


Преди три години следовател Бойко Атанасов разкри в интервю  за Биволъ шпицкомандите в прокуратурата за изпълнение на специални поръчки. Структури на пряко подчинение на Цацаров, респективно на Пеевски и Борисов за прикриване на престъпленията на мафията и репресии спрямо неудобните. Начело на шпицкомандата в СГП , а след това и в специализираната прокуратура е поставен Иван Гешев, доказал верноста си на дебелите и възнаграден с поста зам. главен прокурор по лично предложение на Цацаров.

В шпицкомандата на Гешев са привлечени прокурорите Франтишек, Бецова, Стоев, Пиронева… Последната е набюдател по разследването за АЕЦ Белене и главен герой по още един знаков сигнал на БОЕЦ! Това е сигнала срещу Цветан Цветанов за делата срещу България по негова вина в Страсбург! През 2016г. БОЕЦ внесохме сигнал до ВКП срещу лицето Цветан Генчев Цветанов, за това, че в качеството си на длъжностно лице – министър на вътрешните работи, чрез свои действия и изказвания е дал основание на съда по правата на човека в Страсбург да осъди България по редица дела, което е довело до щети за държавата по изплащене на присъдените обезщетения и тежко увреждане на авторитета на държавата.

В мотивите на съда в Страсбург се посочват конкретни действия на МВР и лично на Цветанов, чрез които са нарушава презумцията за невиновност, както и бруталните и унизителни действия на прокуратура и полиция при извършване на редица арести. Към юни 2016г. Общият размер на присъдените обезщетения, които България трябва да заплати само по тези случаи (операция “Медузите“, “Касоразбивачите“ и други) е над 250 000 лева. Към днешна дата щетите причинени от Цветанов на българската държава вече са в порядък от милиони лева!

 

В своя отговор прокурор Пиронева от СГП потвържадава твърдяното от БОЕЦ, сама посочва, че Цветанов е нарушил член 6 от ЕКЗПЧ, признава, че от това са възникнали щети за държавата – сумите, които е трябвало да заплати, но… “считам, че по ясен и непротиворечив начин се обосновава извода за липса на каквото и да е извършено престъпление“!

ПИРОНЕВА ни казва в официален документ, че Цветанов е нарушил член 6 от ЕКЗПЧ, причинил е щети за държавата в качеството си на длъжностно лице, България е осъдена заради действията му (посочен е персонално в мотивите на съда) в Страсбург да заплати обещетения по тези дела, но НЯМА ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! И ОТКАЗВА да образува наказателно производство срещу Цветан Цветанов! ! Мотивите са абсурдни!

ТОВА Е „избранника“ на мафията за български кандидат за европрокурор. Пиронева е доказала вече, че може да изпълнява поръчките на господарите си и да прикрива престъпленията им. В кочината на Буда, Пеевски и Цацаров това са ценни кадри! Като еврокомисар Мария Габриел – Стокиращата. Корумпирани, послушни и верни.
През настоящата година предстои най-важният избор на мафията, избора на нов главен прокурор. Борисов, Пеевски и компания ще стискат властта докато си изберат следващата цаца. Това е тяханата гаранция за безнаказаност и продължаване на грабежа за поне още седем години! 
Не можем и няма да позволим това. БОЕЦ стартираме инициатива за номиниране на граждаанска кандидатура за главен прокурор! Преди това трябва да свалим престъпното правителство на Буда и Пеевски! Има само един начин – на площадите.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар