ГERB тотално изнагляха: Kорумпирани крадци сме, но не можете без нас!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нагла до безочие защитна теза си изградиха ГЕРБ по повод прясно внесения от БСП днес вот на недоверие за провала на Борисов и компания в политиките по околната среда и водите.

Нова защитна опорна точка на ПП ГЕРБ звучи така: Да, извършихме чудовищни престъпления – лишаваме ви от вода, тровим ви въздуха, не сме инвестирали и една стотинка в тръбопроводи и язовири, последните от които са масово пред срутване…, но какво ще правите без нас, ако падне правителството на Борисов, за което се знае, че няма алтернатива? Тая малоумна защитна теза на шайката тв. гербаджийски апологети напомня на следното: Все едно обирджия да иска помилване, защото ако не съдейства на ченгетата, те никога няма да намерят откраднатото от него. Пълен абсурд, но изречен и преповтарян до втръсване тези дни от платените щатни глашатаи на властта, с възсериозен тон и завидно самочувствие.

Първи изрече това сквернословие скулптурът Вежди Рашидов. Ето какво каза той: „Вода няма, хората са в криза, а те (БСП) тръгнали да се забавляват да свалят правителството“, рече Рашидов по една телевизия, подканяйки народа едва ли не на бунт да защити управляващите го престъпници срещу злата „комунистическа“ опозиция. Като с „Те“, Рашидов визира не само БСП, а и останалите „лоши“, дето искат главата на Борисов в такива трудни времена – в това число са дясната ДСБ, АБВ, Възраждане, ДПС и прочие парламентарни и извънпарламентарни сили от ляво и дясно. Но най-лоши в герберската ценностна система са „комунистите“отпреди 30 години – дежурни виновници за всички днешни беди в държавицата ни. Воглаве с шефа им Тодор Живков. Настроил, видиш ли, язовири, а не помислил как ще се стопанисват след него.

В защитната опорна точка на ГЕРБ преди вота на недоверие към поредното им провалено правителство се чете отчаян призив към ограбения народ да прояви съчувствие към грабителя си. Да жали престъпника. Да го аплодира. А анализът на Борисов и властовите му престъпления се изчерпва с онзи стар виц, дето Ленин се бръснел край реката, когато към него се доближили дечица. Той мило ги поздравил и прибрал бръснача в калъфа… а можел да ги заколи!“ Ситуациятае същата с тази разлика, че Борисов и шайката му вече ни коли… докато ни внушава, че и за това трябва да сме им благодарни.

„Вотът на недоверие е абсолютно безотговорно поведение“, изцепи се в събота и медийното острие на ГЕРБ Тома Биков. Какво от туй, че процедурата за снемане на доверието от правителството е записана в Конституцията и е напълно законно средство за озаптяване на всяка разпасала се власт, която задължително трябва да се прилага от опозицията. Но какво в Герберска България значи някаква си Конституция, след като тук всички решения ги взима еднолично Борисов? Същият, чийто пророк е Тома Биков.

„Вотът на недоверие няма да мине. Никой няма полза от това в страната ни да се възцари политическа нестабилност. Правителството на Борисов доказа, че работи за преодоляване на кризата“, изока се по телевизията и председателката на комисията по околната среда и бивша ресорна министърка на ГЕРБ Ивелина Василева. А тия нейни думи „никой няма полза от това“, да се разбира така: „никой няма полза от това престъпниците да бъдат наказани“.

Разбирате ли, уважаеми читатели на Skandalno.net за какви висоти на абсурда става въпрос?

В общия хор запригласяха и придворните гербаджийски медии (разбирай- всички български медии, защото до една са на хранилката на Борисов) които закаканизаха как вотът на недоверие е последния коз на отчаяната опозиция от БСП да я забележат, а не че Нинова действително искала да сваля правителството. Един вид: не й се връзвайте на Корнелия Нинова, тя само така си говори. Пък и кой е тоя луд, дето ще иска да управлява след погрома „Борисов“? Я по-добре да си оставим престъпниците да си ни управляват още един мандат и да продължат да си престъпничат.

И така, в шеги, закачки и с помощта на най-абсурдни глупотевини, на народа му се втълпява, че по-добре от това „най-зле“ не може да стане. Че алтернатива на сегашното управление няма. Че още не се е родил оня, дето ще отлепи държавата от дъното… до което я срина Борисов. И затова я най-добре да си кютаме. Докато не се роди Алтернативата. А в медийните представи Алтернативата може да се роди само от средите на ГЕРБ. Друга няма.

В този абсурд живеем вече 11-та година. Новото е само, че ГЕРБ вече откровено си признават престъпленията и най-нагло ни заявяват: Корумпирани крадци сме, но не можете да ни свалите, понеже зад гърба ни са шефовете- баш бандитите от Вашингтон и корумпетата от Брюксел. Затова нямате алтернатива и още повече за това трябва да ни обичате. И никога не забравяйте: Ние сме корумпираните крадци, а вий, вий сте идиоти“! Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар