Даваме ли си сметка колко е цинично всичко, което ни прожектират през последните месеци

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не спира да ми прави впечатление, че болните от рак, диабет, множествена склероза и други подобни нискорейтингови заболявания, продължават да не се ползват с медийна подкрепа. Само СПИН-ът си пробива път до ефира, ама то това е така, щото той от години си има широко гей лоби.

Искам да кажа, че познатите от години жалки смъртоносни заболявания продължават да тънат в карантинната мъгла на короната, а Шарл Мишел срамежливо не смее да попита банкянския евроусвоител, ще имате ли живи хора, които да се разболеят от конвертируемата болест, щото ние пара за некви тъпизми като левкемията не даваме!

Не знам, но докато умираме от страх, всъщност даваме ли си сметка, колко цинично е всичко, което ни прожектират през последните месеци?

Съмнявам се. Ние сме в пандемия. Ние сме в паника! Днес всички умират единствено от коронавирус. Което, разбира се е тъжно, тъй като аз не подценявам вируса, но пък малко ме е яд, че той не се предава основно по анален път. Щото пък тогава всички щяха да се правят на здрави. Единствено Тома Биков и приятелки щяха да ходят с маски на задника. За профилактика. Не за друго.

Васил Петев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар