Диана Дамянова

Даже и пиарите на Киро Тъпото знаят, че е невменяем и невнятен дебил и лъжец

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“По-голям лъжец и крадец от теб няма, затова викай на останалите, че са по-големи крадци и лъжци от тебе”.

Уви, това работи чудесно при около 10% от дебилното население у нас и по света.

Снощи минах границатв. Питам граничните полицай какво става.

Викат, чакаме си Бойко, че не се трае.

Това ми е социологията, малко по-реална от Маркетите и Алфата.

…….

Пиарката Диана Дамянова заряза Киро и Асен преди изборната кампания! Хваща гората в Странджа, вместо да бистри стратегията на ПП

Пиар “гуруто” Диана Дамянова абдикира от кампанията на “Продължаваме промяната” и се изолира на село. В предишния набег на харвардци към властта, именно тя, с всичките си правописни грешки, ги съпътства във всяка тяхна акция. Затова и смята, че това е венец на кариерата й.

“С Джеки свалихме „софийските униформи“ и се прибрахме на село. Той – за десетина дни като начало, защото е вечно зает и отговорен. Аз ще се върна на 2ри октомври за гласуването. И ще гласувам за Продължаваме промяната, чийто учредител и в някаква степен създател съм”, написа Дамянова във Фейсбук.

С това искам да кажа, че няма да бъда „отговорна“ за предстоящата ПОБЕДА на ПП. Победата през ноември миналата година броя като „венец“ на собствената си кариера. Време е сега да се даде път на младите и на професионалистите. Искренно им желая успех, а ние с Джеки ще се поизмъчим да изкараме следващите месец-два във възхитителната Странджа!, хвали се пиарката.

Честно да си призная, отдавна мечтаех за два месеца без телефон. Не се сърдете, просто не го нося със себе си вече. Пишете и ще отговарям, когато не съм заета с ежедневния си преход от планината до морето и обратно, пише още тя.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар