Дай на глупака едно въже, той сам ще намери начин да се обеси

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Има такава приказка „Дай на глупака едно въже, той сам ще намери начин да се обеси“ така е и с Цветан Цветанов и неговата партия. За човек израснал с тоалетна в двора един ден когато се почувства важен и значим там горе във висините на върховете на българската политика някак си ти се приисква да имаш личен асансьор само за теб специалният !

И в златна тоалетна да сереш пак си оставаш същият дрисльо ! Но забравяйки от къде и как е тръгнал, подмазвайки се с васално поведение и слугинаж изведнъж персонажът наш стана много важен !

Както е казал нашият Български народ „въшката като се наяде излизала на челото всички да я видят и тогава хоп и я няма вече“ та нашият самозабравил се на фона на бедността и мизерията реши да се покаже, но какво ще се окаже след изборните резултати и пак ще се пее „пак се осра, да те еб@ у тъпако” .

И така статията е брутална, ама е на разговорен български език, не на езика на омразата, а на езика на гневът.
Идват избори, виждате ги какви са, ако искате можете да гласувате пак за тях и следващите имоти ще са им с площадки за хеликоптери, стадиони и тенис кортове даже може и собствено метро да има Цветанов, що пък не !

Ако не изхвърлим боклуците от властта повярвайте ни наглостта и арогантността граници нямат, а цената на техният лукс ще плащаме ние с нашата мизерия!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар