Далавери играе в лагера на Васил Божков! Вижте плана на Цветанов как да свалят Борисов или да им плати няколко милиарда

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Истината е че войната за бизнеса на Васил Божков, няма нищо общо нито с Бойко Борисов, нито с Делян Пеевски, а е чисто и просто схема на Цветан Цветанов, който иска да си го върне на Бойко Борисов, като го свали от власт, заради това, че го разкара от Герб.

Всичко е дело на Цветанов, а приятелството му с Валери Симеонов не е тайна за никого и докато всички фенове на “Левски” обвиняват Борисов за поредната опасност надвиснала над любимият им клуб, Цветанов доволно потрива ръце, защото е наясно, че замесеният Васил Божков в крайна сметка или ще получи милиарди левове обезщетения от държавата или Борисов ще падне и в двата случая, той печели, защото всичко му е вече гарантирано. Ето и самият план на Цветанов, който е бил приет от Валери Симеонов и Стефан Софиянски ( каква е ролята на Софиянски ще разберете по-късно) с възгласи: “Този път ще се получи”.

Цветанов е дал закон на Валери Симеонов с който уж да застраши бизнеса на Васил Божков, който трябва да вдигне всички фенове на “Левски” срещу Герб и Борисов, защото Борисов иска да вземе на Божков бизнеса и да го даде на Делян Пеевски. Тук медиите естествено ще помогнат е гарантирал Цветанов на Валери Симеонов, който освен като основен вносител на закона срещу лотариите на Божков, трябвало и да е топлата връзка със Стефан Софиянски, който пък е сват на Васил Божков и няма проблем да му звъни по всяко време и да го запознава с нещата.

Според плана, ако Борисов приеме с Герб закона, Божков съди България за поне 100 милиарда лева и на 100% ще спечели, защото годишният му оборот само от “Националната лотария” е 1 милиард лева. Като Валери Симеонов, Цветан Цветанов и Стефан Софиянски си имат гарантирани 10% от тази сума. Естетсвено с присъдата, Цветанов очаква всички в България да скочат срещу Борисов, защото буквално е загубил 100 милиарда лева на данъкоплатците в полза на частен интерес и така Борисов да си отиде от политиката.

Това е била първоначалната идея на нещата, но след изявленията на Симеонов, Горанов явно се усети, че Цветанов крои шапка на Борисов и Герб и само няколко часа след като ясно заяви, че взема хазарта и комисията по хазарт на ръчно управление се отметна от думите си.

Затова и дойде времето за план Б в който феновете на “Левски” не искат да стават част от политическите игри на Цветанов и Валери Симеонов срещу Борисов, самият Борисов пък заяви, че точно онези които не са искали да подава оставка в никакъв случай този път с това правителство в момента му клатят властта, което пък беше сигнал към Симеонов, че и той вече знае плана на Цветанов как да го разкара и затова ще предприеме ответните действия.  И направи срещата с феновете на “Левски”, за да им обясни ясно как седят нещата.

Сега остава да разберем Цветанов ще поеме ли риска да прокара закона срещу Божков, за да настрои хората срещу плащането на милиарди обезщетение или Борисов ще се откаже сам от властта, за да може да се върне с кабинет номер 4 без участието на Валери Симеонов.

Борисов наистина е поставен в патова ситуация и този път наистина няма измъкване от нея, защото ако не промени закона за хазарта излиза, че лобира в полза на частни интереси, ако го промени пък реално ще наруши конституцията и България ще плати милиарди левове обезщетения на Васил Божков и неговите лотарии….Големият победител в случая се казва Цветан Цветанов, който наистина успя да разклати Борисов и само чака да му ритне стола завинаги.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_808.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар