Далавери: Никой няма право да протестира, да изметем блокадите, незаконни са

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Призовавам премиера Бойко Борисов, МВР и всички компетентни институции да влязат в правомощията си и да прекратят незаконните блокади в София, Пловдив, Варна, Стара Загора и всички останали градове, където има такива.

Подобни действия на протестиращите са издевателство и терор над обикновените граждани, които съблюдават реда и закона”. Това заяви пред “Блиц” Валери Симеонов.

 

 

“Блокирането на областните градове е унизително за българските граждани, които са принудени да заобикалят докато стигнат до работните си места и домовете си. Не може шепа хора да вилнеят безнаказано и грубо да показват законите”, подчерта Симеонов.

“Спомням си, че Борисов прие съдебната реформа, за която толкова настояваха Христо Иванов, Радан Кънев и психодесните. Сега те се чудят какви неща да говорят срещу правителството, а приказките им са като на сърдити деца, на които са взели играчките”, категоричен е бившият вицепремиер. Според него правителството трябва да изкара докрай управленския си мандат и да не се поддава на уличния натиск.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар