Далавери пак нагъл: Ще разрушим държавата заради планетата на маймуните от жълтите плочки

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов заяви, че няма никакъв мотив за отстраняването на Данаил Кирилов от поста правосъден министър

 

Пред “Фокус” той коментира, че освобождаването на Кирилов е абсолютно несъстоятелно. И е извършено под натиска на оредялата тълпа властолюбци от жълтите плочки.

Според Симеонов няма никаква връзка между оставката на правосъдния министър и проекта за нова конституция.

“Това е човек абсолютно почтен, който не може да бъде обвинен в никакво пристрастие или лобизъм, камо ли за корупция да говорим. Това е човек, който си върши работата съвестно и за мен, и за нас от НФСБ е непонятно как може да бъде освободен, или както по български вече можем да си го кажем “оставчен”, един министър, който си върши работата.

За да се отстрани един човек от някакъв административен или политически, или в случая министерски пост, трябва да има причина за неговото отстраняване. Не може причината да бъде едикойси не го харесвал, пък този еди кой си е от службогонците, които се борят сега за получаване на власт не по законен начин през избори, а през натиск от улицата”, каза Симеонов.

И допълни, че НФСБ е категорично против освобождаването на правосъдния министър.

“Както е тръгнало, ще разрушим държавата, за да угаждаме на планетата на маймуните от жълтите плочки. Не, благодаря. Няма нужда!”, каза той.

Симеонов уточни, че не е разговарял с премиера, но въпросът ще бъде обсъждан на коалиционен съвет следващата седмица.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар