Валери Симеонов

Далаверко, Перко и Посерко напълно оправдаха прякорите си….

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Когато тримата патрЕота влязоха в коалиция с Герб, ние от страницата “Национален протест срещу Безобразията в България” им лепнахме прякорите Перко, Далаверко и Посерко, тогава много хора ни обявиха за луди, но днес вече цяла България разбра, че не ние сме лудите, а онези които гласуват за такива хора и партиите им.

Имаме и парадокс днес Валери Симеонов ни заплашва с протести на асоциации в които председатели са членове на неговата партия НФСБ и дори една част от тях са били в листите за депутати.

И това ако не е далавера, здраве му кажи.

Далаверко оправда напълно прякора си, защото доказа, че е готов на всичко за да седи във властта, няма значение, че хората му искат оставката и цяла България се тресе от думите му за децата с увреждания.

Волен Сидеров – Перкото, напълно в стила на един изперкал човек, иска оставката на вицепремиер в правителство в което и той участва, това е прецедент за световната политика и ясно показва, че Волен е болен перко, който отдавна трябваше да е извън политиката на България, защото освен златният си пръст и празните приказки в стил вие ще видите, ние от “Атака” като вземем властта, как ще изгоним всички монополисти е взеха я властта, нещо да се случи?

Естествено нищо не се случи освен Волен Сидеров – Перкото да се облажи финансово и този път с подкрепата си за партията на Бойко Борисов.

За последно както се досещате оставихме Красимир Каракачанов – Посеркото, за който да подадял оставка Валерко – Далаверко било равнозначно във властта да се върнат БСП и ДПС или Марешки да станел патерица на Герб и да участва във властта.

Тук трябва да отбележим факта, че Посеркото толкова се е посрал, че да обявява на всеослушание, ДПС щели да се върнат във властта било нещо лошо, докато той самият е в много близки отношения с Ахмед Доган си е равнозначно на, недейте ме вадете от властта, че няма да мога да лапам агнета на воля и да пия руйно червено вино до припадък.

Това мили сънародници са тримата Перко, Далаверко и Посерко коалиционните партньори на Герб, които са такива благодарение на 350 000 човека, които гласуваха за тях на последните избори, но надали някога след всичките им простотии за година и половина ще гласуват пак за тях.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар