Далавери Симеонов НАГЛО: Журналисти и всякаква друга паплач се изреди да прегръща козите

Валери Симеонов
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Защо журналисти, динковци и всякаква паплач и гмеж се въртят там (в районите, където има чума по животните – бел. ред.), а полицията ги гледа?

Така не се опазват останалата част от животните в България.”

Такъв въпрос зададе тази сутрин в ефира на БНТ вицепремиерът Валери Симеонов в коментар на ситуацията около заразата от чума по овцете и козите –

Той посочи, че властите показват плахост и нерешителност, вместо да вземат твърди мерки за решаването на въпроса, а през средновековието при такава зараза са убивали хора.

Какво означава това прегръщане на кози не само на баба Тодорка, а и от ваши колеги от други телевизии. Какво е това трупане на дивиденти от представители на опозиционни партии и от омбудсмана? Всички институции се изредиха там да прегръщат козите на баба Тодорка, анализира Симеонов.

Посочи, че заразата се пренася чрез докосване и по дрехите и обувките, които не е видял да бъдат дезинфекцирани. Посочи, че ветеринарните екипи ходят с предпазни облекла тъкмо по тази причина.

Този район трябваше да бъде отцепен, там трябваше да има въоръжени полицаи, да спират всеки, да го проверяват, включително и да го напръскат, да го дезинфекцират, посочи той,

Увери, че не е възможно заразено животно от Турция да е преминало в България, защото през оградата по границата дори заек не можел да мине.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар