Дали по времето на нерегламентираната „визита“ на Кулеба и разтоворите му с нашите политици е станало дума за Минските споразумения?

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Интересно. Дали по времето на нерегламентираната „визита“ на Дмитро Иванович Кулеба и разтоворите му с нашите политици е станало дума за Минските споразумения, както и за това КОЙ, КОГА И КАК наруши тези споразумения, като просто ги загърби и струпа 60-хилядна войска на границата с агресора Путин?

Нашите политици обсъдили ли са с Кулеба публикуаваните и безспорни доказателства за присъствиеото на офицери от САЩ и НАТО в щабовете на ненатовската украинска армия?

Дали някой е подхванал темата за подземните лаборатории за разработка и производство на биологични и химически оръжия за масово поразяване?

Само аз ли си мисля, че разговорът за войната в Украйна би трябвало да започне с тези въпроси. Има и още много подобни и висящи въпроси.

Иначе не е проблем Урайна да се въоръжава с българско оръжие, а България да се превърне от неприятелска за Русия държава във вражеска за Русия държава, населила скромните 111 хил. кв. км територия с цели и мишени за руските ракети и снаряди и окрилена от плахите надежди, че ако Русия ни удари, НАТО ведннага и самоотвержено ще ни защити и опази.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар