Дали щяха да го глобят, ако беше влязъл в езерото със знаме и байрак?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Който оцелее в България, го глобяват.

Яденето на жаби и плуването в планински езера е неизменна част от драматургията на едно уважаващо себе си предаване за екстремно оцеляване, особено пък ако е с водещ Беър Грилс.

Малко по-малко от две години, след като той преживя пред камера и престоя си в Национален парк „Рила”, властите установиха, че всъщност кадрите съдържат нарушения на правилника, за които трябва да се наложат санкции, пише bTV.

Юристите още спорят дали ще се наложи служител на МОСВ да замине на презокеанска командировка, за да връчи акта лично на Беър Грилс, но родният интернет светкавично видя иронията в строгата (ако и доста закъсняла) реакция на нашите институции на фона на цял куп случаи, в които очевидни нередности със значително по-големи мащаби просто си минават с рефрена „тука е така”.

Затова и със средствата на фотомонтажа Беър Грилс беше поставен на изпитание из дупките по улиците на големите ни градове, в условията на ремонта на „Графа” в столицата и т.н.

Екоминистърът Нено Димов, пък, беше показан епична ярост от действията на пътешественика… след като е стоял с характерната си усмивка до не чак толкова усмихващи сюжети като бетонирането на Черноморието.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар