Дамбовеца: Удържахме и не допуснахме слугите на Тиквата да ни повалят, въпреки че бяхме без въздух, оковани със свински опашки!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Елате повече!

Пожелавам на всеки баща да се гордее със синовете си, така както аз с моите момчета. С Митачето удържахме и не допуснахме числено превъзхождащите ни слуги на Тиквата, да ни повалят на земята, въпреки че на няколко пъти оставахме без въздух за минути, оковани със свински опашки!

#ОставкаСъдЗатвор

Основната цел е да бъдат осъдени за престъпленията, които са извършили и да постигнем справедливи промени в законодателството МУ. Утре (08.09) обжалваме административното наказание, което СРС наложи на Митачето на първа инстанция, не за това, че актът е 300 лева, а заради принципа. На 15.09 обжалваме моите 3 обвинения, повдигнати от прокуратурата, а именно първо обвинение – от 1 до 5 години лишаване от свобода, 2 -ро обвинение- от 1 до 3 години лишаване от свобода и 3-тото – административна санкция за хулиганство.

Пламен Стоянов – Дамбовеца

Снимка: в. Банкер – По този брутален начин, душейки го, арестуват синът на Пламен Стоянов – Дамбовеца – Митко пред очите на баща му.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар