Даниела Дариткова, ГЕРБ, си го каза директно: Правото е само на наша страна!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ГЕРБ депутатката Даниела Дариткова даде поредните недвусмислени доказателства защо мафиотското правителство на партията й, начело с фронтмена на мутрите Бойко Борисов, час по-скоро трябва да бъде изметено. Пишем бавно, защото герберите по принцип вдяват трудно, нямат по рождение сетива да вдяват това, което не изгодно за личните им сейфове.

Даниела Дариткова: Ние, казва тя, имаме абсолютното право да браним своите позиции и позициите на нашите избиратели.

Отговор: Вашите избиратели не са цяла България – нямат цели 17 на сто. А и напоследък все по-масово се разбягват от осмърдяния ви кораб. Останалите милиони български граждани също имат абсолютното право да отстояват своите позиции. А те са много прости:

Отказват повече да бъдат ограбвани.

Отказват да се срамуват простаци да ги представят пред света така, че навън да си мислят, че всички български граждани са толкова тъпи, колкото Баце, колкото Дани Ръбъла и т.н. Отказват съдебната система да бяга от справедливостта както дяволът от тамян.

Дариткова: Идва криза, икономическите последици още не достигнали максимума. Затова държавата трябва да работи, а Народното събрание да реагира със закони на предизвикателствата.

Отговор: Видяхме колко адекватно реагира Народното събрание, начело с ръководената от Дариткова парламентарна група на ГЕРБ. След ваканцията като най-спешно и в “полза” на българските граждани светкавично ПОДАРИХА златото на България, като

удължиха с предателски закон концесията

на “Дънди Прешъс” на 60 години. А дъндитата само за миналата година са изсмукали от българските земи 7000 !килограма злато, излетяло в неизвестна посока.

Сега набързо се стягате да гласувате колекторските фирми – тоест частните съдебни изпълнители, да влизат в домовете на длъжниците. Не е гласувано окончателно, но натам отиват нещата. Преди това ръснахте на частни съдебни изпълнители с годишен доход от една социална пенсия 75 милиона лева от Банката за развитие. Закон, който адекватно и бързо реагира на кризата в полза на събирачите, за унищожение на длъжниците и разбира се –

за “законно” конфискуване на имотите им.

Спешен закон – наистина. Набързо променихте Изборния кодекс, за да спечелите с манипулации и следващите избори. И той спешен, като за концесиите, като подаръка на плажове на съмафиота ви Марешки.

Дариткова: Протестиращите искаха да бъде свикано Велико народно събрание. Но после решиха, че не се налага, защото така ГЕРБ печели време.

Отговор: Това е само една и то – по-странична причина за отказа на протестиращите от това си искане. Истинската причина е, че протестиращите се втрещяват при мисълта

престъпници на власт да правят поправки в Конституцията.

И се оказаха прави. Още в проекта на Дани Тъпото вместо регулиране и задължителна отчетност на главния прокурор, сегашните дУпетати искат да му предоставят още по-безконтролни правомощия.

Запитали ли сте се г-жо Дариткова, защо дори социологическите агенции, на които броите от нашите милиони да ви лъскат имиджа, не могат чак толкова да лъжат, че да ви изкарат повече от 5-6 процента доверие? Може ли при такъв позорен рейтинг на парламента да твърдите, че държавата трябва да продължи да работи? Да, тя наистина продължава да работи безотказно като смазана машина в една единствена посока – грабеж на българския народ до дупка. Вижте “спешните” кризисни закони по-горе. Всяка година по 11 милиарда ЕВРО крадете от залъка му – това го казва Европейската комисия, не някой платен български икономист.

източник: https://paralel42.com/6402/daniela-daritkova/

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар