Даниел Митов към “Демократична България”: С какво Станислав Трифонов е по-добър партньор?

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Въпросът, който все по тежко стои пред “Демократична България” е: не направихте ли гибелна грешка, когато нарекохте коалицията ГЕРБ-СДС токсична и отказахте да водите разговори с нас. Днес започвате да берете плодовете на това решение и трябва да обясните на избирателите си, с какво Станислав Трифонов е по-добър партньор” – това написа във Фейсбук заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

Твърдяхте, че Борисов действа авторитарно – вероятно Трифонов показва плурализъм и демократичност. Обвинявахте ни в задкулисие и непрозрачност – предполагам сте възхитени от публичния и прозрачен начин, по който ИТН съставя правителството си. Атакувахте ни за договорки с ДПС – радвам се, че не откривате такива у Трифонов. Упреквахте ни за отношението ни към медиите – сега явно намирате отношението на лидерите на ИТН за възпитано и европейско. И още, и още”, допълни Митов.

“Ще минат дни, седмици, месеци и Вие бавно и мъчително ще си дадете сметка, че сте се превърнали в слуги на това, от което най-много се страхувате. Побързайте с изводите, защото може да се окаже, че път назад вече няма”, подчерта номинираният за премиер в проектокабинета на ГЕРБ след изборите на 4 април.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар