Дариткова: Може хората да ни смятат за престъпници, но какво ще правят без нас

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кризата с водоснабдяването на Перник не трябва да бъде повод за вот на недоверие към правителството. Отговорното поведение на политическите сили е да се търси решение и тази криза да се използва за очертаване на по-дългосрочна визия как да се справяме с климатичните предизвикателства.

Така председателят на парламентарната група на ГЕРБ в Народното събрание Даниела Дариткова коментира в Русе внесения днес от депутатите на БСП четвърти вот на недоверие към кабинета „Борисов 3“.

По думите й това правителство трябва да продължи своята работа до края на мандата, защото има ясна програма с приоритети и с реално предприети мерки, които да гарантират интересите на българските граждани особено в настоящия сериозен и тревожен момент за перничани.

„Ние сме подготвени и ще участваме сериозно и ангажирано в дебатите. Смятам, че правителството ще продължи да работи“, допълни Дариткова.

В Русе Даниела Дариткова, която е и председател на парламентарната комисия по здравеопазване, участва в кръгла маса на тема “Здравеопазването като предизвикателство пред пациенти и лечебни заведения“. Форумът е организиран от клуб „Медик“ към русенската структура на ГЕРБ.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар