Дачков: На Лозан Панов очилата са кацнали върху носа както той кацна в кандидатпрезидентската кампания в стил „Полет над кукувичето гнездо“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Проф. Герджиков прилича на Александър Лилов, който повтаряше думата съгльасие до втръсване в най-скандалните времена през 1990-а когато комунистите бяха потрес, но повтаряха мантрата за обединение и консенсус и непрекъснато печелиха изборите.

Герджиков стартира силно кампанията с комитета и я спихна с две скучни интервюта. Отпусна се като ленивеца от „Семейство Дарълс“ върху клона на ГЕРБ, но непрекъснато се разграничава от партията на Борисов и може да го счупи. Не излъчва никаква енергия за победа.

На Лозан Панов очилата са кацнали върху носа както той кацна в кандидатпрезидентската кампания в стил „Полет над кукувичето гнездо“ и е напълно нелеп, но ще скубне малко от снобарския и неориентиран градски вот. Мария Касимова е чудесна и искрена, но въобще не е за тази политическа работа, а скритата звезда на кампанията е полковник Невяна Митева – симпатична и със средностатистическо излъчване, не е елитарна и хубавее.

Има красив и плътен глас, което за жена с амбиция е от решаващо значение. Ако бях в нейния щаб, щях да я бутам напред като Сара Пейлин в началото на кампанията на Маккейн. При Невяна Митева може и да е по-дълго, защото изглежда да е разумна и няма риск от хистерии и внезапна глупост (рядка находка). Мисля, че на този етап Румен Радев и Илияна Йотова могат да бъдат спокойни, защото никой не се е втурнал да им взема властта на „многото ограничени правомощия“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар