Дачков: Нинова знае, че Радев стои зад партията на Василев и Петков – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Той изтъкна, че за БСП би било много добре да издигне Янаки Стоилов, който е един от най-добрите министри в служебното правителство и се държи изключително професионално, почтено и с характер. 

“Така че ако БСП реши може да издигне свой  ляв кандидат, за да покаже, че тя държи на своите леви принципи. Но от друга страна ще бъде много скандално, ако БСП не подкрепи Румен Радев.”, коментира Дачков.

Според политолога Христо Панчугов при  връчването на третия мандат си е проличало, че Румен Радев  търси подкрепата на избирателите на БСП и на самата БСП.

“Да не говорим, че Корнелия Нинова се е поставила в ситуация, от която няма лесен изход . В този смисъл на нея й трябва успех, тя се опита да представи този мандат и въобще национално отговорната си позиция около актуализацията на бюджета е продължаването на работата на парламента като такъв успех, но това не е много достатъчно. Затова оставащите 2 месеца са твърде малко време, за да могат да обяснят защо ще имат нов кандидат срещу Радев, а и да намерят такъв кандидат, който да изнесе кампанията на БСП.”, заяви пред БНТ Панчугов.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар