Христо Иванов Нинова

Да видим как Христо Иванов ще обясни на електората си, че влиза в правителство на БСП, след като в коалиционното споразумение на „Демократична България“ е записано, че това е недопустимо

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Да видим как Христо Иванов ще обясни на електората си, че влиза в правителство на БСП, след като в коалиционното споразумение на „Демократична България“ е записано, че това е недопустимо.

Да видим как Христо Иванов ще обясни, че се коалира с БСП – наследник на БКП, обявена със закон за „престъпна“ по предложение на синьото правителство на Иван Костов.

Да видим как Христо Иванов ще обясни, че подкрепя за шеф на КОНПИ комунистическия следовател Бойко Рашков, който водеше разпитите на целия Координационен съвет на СДС за „танковата касета“ на Петър Младенов.

Да видим как Кирил Петков и Асен Василев ще се оправдават, че пак се съешват с ИТН и Слави Трифонов, които обявиха за „мафия“. Правителство на мафията ли ще правят?

Да видим как Слави Трифонов ще се оправдава, че първо свали правителството на Четворната коалиция, а сега ще го подкрепя. Нали уж искаше да слага край на „агонията“?

Да видим как Корнелия Нинова ще се оправдава пред левите другари, че ще издига за премиер крайнодесния Асен Василев, който участваше в изгонването на руските дипломати и вдигането на ветото за Северна Македония.

Каква перверзия само ни готвят тези клоуни, сподавени от страх, че изпускат кокала.

А един мегават час днес е 1200 лв.! Очертава се зима без газ, с режим на тока. Докато променкаджиите си играят на политика…

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар