Ваня Григорова

Да, в неделя Ваня ще победи ДС-внучето с разлика от поне 50 000 гласа и ще покаже нагледно как трябва да се играе срещу задкулисието

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Ще ви кажа защо Ваня Григорова ще спечели в неделя, въпреки безпрецедентно ниската избирателна активност( около 35%).

❌ Няма да е заради това, че е по-подготвена от Васко. Няма и да е заради факта, че е подкрепена от няколко пъти повече партии и граждански организации, спрямо тези, които застават зад Васко. И заради работата в Синдикатите няма да е.

✅ Просто на хората им писна от арогантното и нагло поведение на Подменените Кирчовци. Писна им и да ги залъгват с разни “кукли на конци”, та били те и сладникави милионерчета. Писна им и от хора, които заради кариерата си са готови да се откажат от род и Родина. Писна им и от безпринципни сглобкаджии, които са готови да предадат всичко свято, за да угодят на Посолството. Писна им и от разни Боневци и Божанковци, които са фенове на 🌈. Писна им измислените умнокрасиви софийски миризляци да им се правят на интелигенция.

👉 Да, в неделя читавата част от столичани ще дадат урок на разглезените богаташчета. Да, в неделя парите НЯМА да победят нормалността. Да, в неделя Ваня ще победи ДС-внучето с разлика от поне 50 000 гласа и ще покаже нагледно как трябва да се играе срещу задкулисието.

Този урок ще се учи занапред в училище, защото е важен. Друго няма.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар