Църква

ДА ИЗГОНИШ СВЕЩЕНИК? Няма такава скапана “държава” във Вселената!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ДА ИЗГОНИШ СВЕЩЕНИК?

Няма такава скапана държава във Вселената!

Няма!

Държава, в която от 15 епископи в Светия синод 13 са агенти и доносници на Държавна дигурност, а самият патриарх е агент Симеонов в Шесто главно управление на ДС!

Тази държава гони руски свещеници, защото били… агенти!

Това било по данни на ДАНС!

Същата ДАНС, чиито десетки хиляди охранени скъпо платени служители софиянци, така и не можаха за 35 години да хванат поне един крадец от всичките хиляди известни на цяла България крадци, окрали огромни активи на българското общество за стотици милиарди, окрали абсолютно вдичко, което може да се краде!

Трябва да си идиот, за да мислиш в контекста на този факт, че ДАНС не ги обслужва точно тях, крадците! И че не прави това, което му наредят от кораба-майка на продажните вечни политици!

Този свещеник ли е човекът, който застрашава националната ни сигурност?

Няма ли други опасни и вредни за България хора, в парламента, в правителството, във военното министерство, в съдебната система, в медиите, в Сърбия, Дубай, ЮАР, сараите в Росенец, в село Банкя?

акад. Петър Иванов


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна. Политика за поверителност