Да има ли забрана за отглеждане на определени породи кучета?

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво се случи до този час?

Изправи се БГ! Ние идваме”, “Демократична България” и БСП продължават обсъжданията дали да подкрепят проектокабинета на Има такъв народ. А според Слави Трифонов, ако не го направят, това ще е “предателство”.

Вътрешният министър Бойко Рашков очаква от новия главен секретар на МВР “да не стои до главния прокурор като дете, което е сгрешило и някои му е дръпнал ухото”.

А днес ви питаме: “Да има ли забрана за отглеждане на определени породи кучета?”. Коментарите си по темата може да ни изпратите на p[email protected]. 

Подробно за темите от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: Spotify – Google Podcasts – Anchor – Breaker – Pocket Casts – RadioPublic

А какво ще кажете за това?

Пореден инцидент с нападение от агресивно животно се случи този уикенд в Долна Оряховица. Ротвайлер къса каишката, на която е завързан, бяга от двора на стопаните си, а когато собственичката му и съсед правят опит да го вържат отново, кучето се нахвърля върху тях. Стига се до намеса на полицията, които откриват стрелба по животното, от което пък то бяга в покрайнините на града, а издирването продължава близо 10 часа – време, в което жителите на Долна Оряховица са посъветвани да не напускат домовете си.

Ето защо ви питаме? 

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар