Да надникнем в “Къщата на инфлуенсърите” ВИДЕО – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Днес се прехвърляме в света на инфлуенсърството, за да ви срещнем с едно от най-лъчезарните лица в онлайн пространството (а и на живо). Това е именно Йоанна Петрова, която освен с модерната напоследък професия, свързваме с много танци, любов и дори участие в “Къщата на инфлуенсърите”.

Вижте за какво си поговорихме в следващите редове!Здравей, Йоанна! Да започнем с “Къщата на инфлуенсърите”. Как реши да се запишеш?


Получих покана от Павел Колев и Ицака. Първоначално не бях запозната с идеята. Доста ми хареса, винаги съм за нови приключения и смятам, че човек трябва да си взема максимално от живота. 

Какво ти споделиха първоначално те?

Казаха ми, че снимат социален експеримент с инфлуенсъри и че ще ни съберат в къща, ще има игри и ще наподобява риалити форматите, които дават по телевизията. Грабна ме и това, че ще се излъчва в платформа, която е свързана с моята дейност.

Това първото ти участие в подобен формат ли е?

С такъв тип предаване – да. Участвала съм като жури в модно риалити. Но за първи път участвах в предаване, в което ще ме снимат 24 часа. Не наех какво да очаквам, дали няма да има интриги или пиперливи включвания – Вики ми беше голямо притеснение. С Кари се познаваме предварително. Първоначално бяхме много свити, но впоследствие се отпуснахме. Имахме хубави моменти, нямаше напрежение, въпреки че от екрана изглежда, че обстановката е нажежена.

Нека да се насочим към танците. Кога се запали по тях?

Имах влечение към спортните танци отдавна, но там имам нужда от постоянен партньор и са със силно състезателен характер. Но аз не съм състезателен тип човек и това не ми допадна. Открих, че съществуват латино танци със социален характер и нямат толкова стриктни правила. Едно момиче ме покани съвсем случайно и така тръгнах на салса.

Йоанна ни обеща да ни гостува отново, за да ни потопи в своите вълнуващи пътувания из Египет и много други страни. А дотогава можете да гледате нашето пълно интервю с нея, в което ще разберете още кои са любимите ѝ танци, защо е решила да стане инфлуенсър и ще чуете още пикантерии от “Къщата на инфлуенсърите”!

 

 

 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар