Да очакваш от правителството на Боко да бъде адекватно и честно в криза е като да очакваш от телефонен измамник да се разкая и да ти върне парите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

кънчо стойчев и михаил константинов са забелязани да правят бързи социологически тестове за корона вирус, с които да се докаже, че под мъдрото ръководство на първият партиен и държавен ръководител г-н Борисов и неговите лакеи, България е изпреварила всички в превенцията на корона вируса нищоправейки, а в имитацията си на икономически и социални мерки няма стигане, и всички световни лидери спешно търсят да се сдобият с такъв прост и търпелив народ, телевизионно управляем и безсмъртен.

Да очакваш от правителството на борисов, да бъде адекватно и честно в криза е като да очакваш от телефонен измамник да се разкая и да ти върне парите, макар че, като се замисля, в това конкретно сравнение второто звучи много по- оптимистично и вероятно от първото.

Обществото ни преживява тежка масова приматизация, вече 11 г.

Трупа учени от герп са доказали, че корона вируса е полезен за българите.

https://www.24chasa.bg/novini/article/8366035?fbclid=IwAR38ypLrKM_bkzSPYZ6e2x0k1P2j1xZn2bF-Wh9ZOD9Cg2XzK5uq6FIkUm0

Прочетете одата за храбрия шивач, който с три фирми шие по 2000 костюма на ден и за една седмица е ушил 2500 и след още една, ще ушие още толкова. тия три клети фирми, дето му се вързаха на селските номера зловещо ще изквичат, само чакам да видя, кога ще се усетят.

След одата в 24часа не закъсня и Туитър опровержението на лъжата на Борисов. Ето това са икономическите и социални правителствени мерки – медийни измами по цял ден. Благодаря Atanas Pekanov!

ВСИЧКИ СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ СПЕШНО ТЪРСЯТ ДА СЕ СДОБИЯТ Д ТАКЪВ ПРОСТ НАРОД, ТВ УПРАВЛЯЕМ И БЕЗСМЪРТЕН. ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ МЕРКИ – МЕДИЙНИ ИЗМАМИ ПО ЦЯЛ ДЕН!

Георги Дренчев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар