Кирил Петков

Да плашиш министър и децата му, докато те пази НСО?! Кирил Петков напада съпартийци в заден двор на “Шишман

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кирил Петков е заплашвал министъра на електронното управление Йоловски в дома си на столичната улица “Шишман”.

По безпрецедентния скандал се води активно разследване в Комисията за противодействие на корупцията по поръчка на Софийска градска прокуратура.

Заплахите са били осъществявани в периода 1 – 3 октомври. За да удостоверят инцидента, разследващите изискват камерите от съседните на кооперацията на “Шишман” магазини.

Лидерът на ПП е навигирал Йоловски със закани и намеци за децата му как да разпредели по “правилния начин” едни 640 млн. евро от обществени поръчки.

Според източниците на ПИК подобно поведение е рецидив за Кирил Петков, който и друг път е сплашвал съпартийци в апартамента си, както и в автомобил в задния двор на “Шишман”. По тези сигнали също се води разследване.

Припомняме, че докато бе премиер, неуравновесеният Петков нападна физически в кабинета си депутата от ПП Александър Дунчев. Това се случи пред погледа на Лена Бориславова. В кабинета нахлуха служители от НСО да ги разтървават. Малко по-късно природозащитникът Дунчев напусна “Промяната”.

Сега Кирил Петков по неизвестни причини и въпреки че не е премиер отново се ползва от протекцията на НСО. Пред дома му на “Шишман” денонощно е позиционирана полицейска патрулка.

Абсурдно е – докато държавните гардове го пазят, той заплашва министри и депутати, обобщават лаконично прокурори пред медията ни.

 

 

 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар