Да покажем, че не сме матриял, а народ. Да покажем, че въпреки купуването на гетата, НИЕ – БЪЛГАРИТЕ, определяме бъдещето си!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Всички недоволни. Всички чакат. Всички смятат, че от тях нищо не зависи. Всички са се сгушили в малката си миризлива уютна кочинка на комфорт и тихо недоволстват, но дори не се сещат да се изправят и да глътнат малко свеж въздух. Страх ги е от бурята, която може да дойде.

Страх ги е от промяната. Също като бременна първескиня, която хем много иска да има дете, хем безумно я е страх от раждането. Промяната винаги идва с болка, с действие и с риск. Но води до нов живот.

Днес много си остават в къщи, недоволни от света и най-вече от себе си. От собствената си безпомощност, защото са допуснали да ги убедят, че всички са маскари и нищо, ама нищо не зависи от тях. Утре те пак ще са недоволни, но ще са пропуснали днес да направят нещо, с което да променят това, което не им харесва.

Да се променим ние. Да покажем, че не сме матриял, а народ. Да покажем, че въпреки купуването на гетата, НИЕ – БЪЛГАРИТЕ, определяме бъдещето си!

Дори погрешно да го определим, грешката да бъде наша, а не на хора, които не могат да си напишат имената, но имат наглостта да определят как ние да живеем срещу петдесет лева!

Народе, вдигай се от комфорта и отиди поне да покажеш какво мислиш! Утре пак ще псуваш, но поне ще си направил първата стъпка към промяната!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар