Да се очаква Борисов да подаде оставка е все едно крадец доброволно да се предаде в полицията

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Без съмнение отчаяната съпротива на Борисов и мафията и отказът да се подаде оставка, този път няма нищо общо с протестите от 2013. Идеята, че властимащите ще погледнат към нов обществен договор през незабавни избори е наивна. Да се очаква Борисов да подаде оставка е все едно крадец доброволно да се предаде в полицията.

На главата му са толкова много престъпления, че без гаранция от следващата власт той власт няма да пусне. Гешев не може да му гарантира неприкосновеност. Защото всяко правителство върху което няма контрол ще получи достъп до досиетата на прехода и неговите, на Пеевски и Доган злоупотреби с власт, защото всички са реализирани през правителството.

За това мобилизират и частните си полиции – ако не сте разбрали, ние имаме своите зелени човечета в брадясали, татуирани и с мутренски знаци „полицаи“. Имаме и своите „нашисти“ в лицето на ултрасите и криминалния контингент. Нали си представяте какво ще стане ако това се разкрие публично с имена, лица, подробности. И Гешев не може да направи нищо за да спре този процес.

Скандалът ще бъде галактичен, защото тези хора са заплаха за системата за колективна сигуронст на НАТО и ЕС.
Вижте и брядасалите „мутри“ на Гешев, които влезнаха в президенството.
За това разломът е толкова голям, толкова системен, че не виждам вариант за „мек“ преход. Ако изпуснат контрола върху държавата разправата с тях, и то по „устав“, според закона, ще бъде неминуема. Борисов, Доган, Пеевски не могат да разчитат на снизходителността на Костов и Стоянов към Николай Добрев и Първанов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар