Да се тресеш от страх, че баницата изтънява, напук на цвиленето на герберастите по фейсбуци и анонимни коментари под новинарски статии

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Значиии:

Гербери и патриоти, водени от Биков Безгръбначния Многопартиец и Далавери WC-то, днес се скъсаха да обвиняват Радев, че искал да срине държавата.

Така.

Значи гербери и патриоти не искаха предсрочни избори.

Не искат и редовни.

Ама буквално до оня ден “неееее, изобщо не сме си и помисляли да ги отлагаме!”

Ей това да се тресеш от страх, че баницата изтънява, напук на цвиленето на герберастите по фейсбуци и анонимни коментари под новинарски статии, как Бойко е БОГ и мачка комундетата, Радевци, Курнелии и Рашки…

То май точно поради тая причина квичат герберастките тролове – точно както когато Европа спря кинтите на Орешарски, Бойко не спираше с монолозите (и медиите удобно му даваха повече ефирно време от това на самото правителство) да обвинява как дошли комунистите и спрели парите.

Щото така никой не успя да го пита, нито да повдигне изобщо въпроса, защо парите ги спират и заради нарушения извършени от правителството на самия Борисов. Чисто и просто губеше времето на всички с нищо приказване, само и само да не се усети смрадта, идваща от магнолиите в задния му двор.

Щото болните опити за мислене на склерозиралите мозъци на тия герберасти и патриоти в парламента говори точно за това – яростно квичене, само и само да не се усети миризмата идваща от офисите на патриотите и герберастите (знаем, че патриотите кътат експлозиви в офисите си за да замерят протестиращи).

Тодор Стефанов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар