ДБ прави щаб за черен пиар срещу ПП, Киро и Асен вече са „измамници“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Демократична България“, чийто изгледи за влизане в следващия парламент стават все по-илюзорни, вече има щаб за черен пиар срещу доскорошния коалиционен партньор „Продължаваме промяната“ на Кирил Петков и Асен Василев.

Според наш източник ДБ са бесни на ПП, че заради еуфорията около нейната поява миналото лято избирателите са залитнали към „мошеници“ като Кирил Петков и Асен Василев, а точно в този момент демократите били набрали скорост покрай атаката на Догановия сарай в Росенец.

Към днешна дата ДБ знаят, че шансът да влезнат в парламента е още по-малък, защото техните гласоподаватели отиват към ПП. Затова и хората на Христо Иванов искат обединение с „Промяната“.

Според информатора на Narod.bg ПП ще откаже такава коалиция. По тази причина ДБ от другата седмица почва неофициално с черния пиар срещу Кирил и Асен. Целта е двамата да бъдат изкарани измамници.

Атаката вече започна от „синия“ депутат Стоян Михалев, който намекна за връзка на Киро и Асен с Бойко Борисов. Според него „коалиция между „Продължаваме промяната“ и ГЕРБ ще бъде голямо разочарование за всички хора, излезли по площадите“.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар