Двама рибари изчезнаха в Мандренското езеро край Бургас – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Двама рибари изчезнаха в Мандренското езеро край Бургас

Фейсбук/Татяна Стоянова

Двама рибари са изчезнали в Мандренското езеро край Бургас, съобщиха от полицията. Сигналът е получен в 6 ч. тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на МВР. 44-годишният Ивелин Тодоров от Средец и 3 години по-възрастният от него Петър Петров от Бургас влезли в езерото с надуваема рибарска лодка около 23.00 ч. на 27 ноември.


Сформиран е екип от служители на Четвърто Районно управление – Бургас, група „Издирване” при отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас, сектор „Спасителни оперативни дейности” към Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” и ИАРА – Бургас.

Районът около езерото „Мандра” е претърсен обстойно, но до момента не са открити никакви следи, нито от рибарите, нито от лодката им.

Утре при подходящи метеорологични условия издирвателните мероприятия продължават с начален час – 10.00 ч. – сборен пункт : дигата за с. Твърдица / изхода от к-с „Меден Рудник”/.

 ОДМВР Бургас призовава в оперативно-издирвателните дейности да се включат и доброволци с лодки, оборудвани със спасителни жилетки, които да подкрепят сформирания екип с жива сила по вода.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар