Двата модела iPhone 14 Pro може да предложат по-голяма батерия

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Двата модела iPhone 14 Pro ще предложат по-голяма батерия, твърди журналистът Марк Гърман, броени дни преди официалната премиера на серията. Това ще е втората поредна година, в която Apple ще увеличи размера на батерията, подобрявайки същевременно и производителността на процесора, а в допълнение компанията ще се фокусира и върху eSIM технологията.

Не за пръв път чуваме подобни твърдения, след като още през юни ShrimpApplePro пусна в Twitter информация за капацитета на батериите на новите модели iPhone 14. Интересното обаче е, че Гърман не споменава базовите модели в серията, което може да означава, че и тук ще се отрази диференциацията между тях и Pro версиите. Като дизайн се очаква, освен липсата на ноч, двата Pro модела да са малко по-големи и да имат по-тънки рамки около дисплея.Що се отнася до серията iPhone 14 като цяло, дни преди премиерата Гърман обобщава само, че двата базови модела ще получат “някои промени в хардуера на камерата”. Основният фокус ще е върху Pro моделите, които според него ще получат селфи камера с автофокус, подобрени сензори за лицево разпознаване, нов 48 МР сензор за камерата, заедно с подобрени телефото и ултраширок, както и новия чипсет A16.


Въпреки предишните твърдения, че компанията може да се откаже от физическия слот за SIM карта, все още не е ясно дали това ще се случи сега. Журналистът посочва, че Apple може да направи това тази или следващата година. А до колко е вярно всичко това, ще научим в сряда вечерта.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар